Home / Diensten
 

Diensten

Diep helpt bedrijven en organisaties om de rol van media in het dagelijks leven beter te begrijpen. Dat gaat niet alleen om welke media op dit moment populair zijn, maar vooral om hoe oude en nieuwe media worden gebruikt en welke betekenis die media hebben voor mensen. Al ons werk is gebaseerd op state-of-the-art wetenschappelijke kennis.

Journalistiek werk en consultancy
Diep is gespecialiseerd in de betekenis die gebruikers geven aan verschillende vormen van populaire cultuur. We schrijven hier regelmatig over voor diverse online en printmedia. Daarnaast kunnen we u adviseren over de inzet van sociale media voor uw bedrijf of met methodologische ondersteuning bij onderzoek.

 

Lezingen en workshops
Met een lezing over jongerencultuur kunnen ouders, docenten en andere opvoeders jongeren beter begrijpen. Met een seminar over Twitter en bloggen weten wetenschappers precies hoe ze nog meer mensen informeren over hun onderzoek. Met een workshop webcare laat u uw medewerkers eens van perspectief te wisselen. Zie ook Diep op Slideshare.

 

Onderwijs
Diep verzorgt onderwijsontwikkeling en –uitvoering voor diverse hoger onderwijsinstellingen. Onze specialismen zijn nieuwe media, gender & seksualiteit en kwalitatieve onderzoeksmethoden. Wij zijn ervaren met alle niveaus en alle onderwijsvormen, van eerstejaarshoorcolleges tot seminars in de onderzoek, zowel in het Nederlands als in het Engels. Wij zijn in het bezit van de BasisKwalificatie Onderwijs (BKO).

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.