Home / Diensten
 

Diensten

Diep is het bureau en blog van Linda Duits. Ik help individuen en organisaties de rol van populaire cultuur in het dagelijks leven beter te begrijpen. Dat gaat niet alleen om welke media op dit moment populair zijn, maar vooral om hoe oude en nieuwe media worden gebruikt en welke betekenis die media hebben voor mensen. Mijn werk is altijd geïnformeerd door state-of-the-art wetenschappelijke kennis.

Schrijven
Ik ben gespecialiseerd in de betekenis die gebruikers geven aan verschillende vormen van populaire cultuur. Ik schrijf hier regelmatig over voor diverse online en printmedia.

 

Spreken
Met een lezing over jongerencultuur kunnen ouders, docenten en andere opvoeders jongeren beter begrijpen. Met een seminar over populairwetenschappelijk schrijven weten academici precies hoe ze nog meer mensen informeren over hun onderzoek. Met een workshop diversiteit laat u uw werknemers van perspectief wisselen.

 

Onderwijs
Ik verzorg onderwijs voor diverse hoger onderwijsinstellingen. Mijn specialismen zijn media, gender & seksualiteit en onderzoeksmethoden. Dat kan op alle niveaus en in alle onderwijsvormen, van eerstejaarshoorcolleges tot seminars in de onderzoeksmaster, zowel in het Nederlands als in het Engels. Ik ben in bezit van de BasisKwalificatie Onderwijs (BKO).

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.