Home / Blog / Stagiair gezocht voor duostage Diep Onderzoek/ DeJaap

Stagiair gezocht voor duostage Diep Onderzoek/ DeJaap

LATER LEZEN

Het betreft een duostage die een gemotiveerde student de kans geeft ervaring op te doen met zowel onderzoek als kennisverspreiding. Diep Onderzoek is een jong onderzoeksbureau gespecialiseerd in populaire cultuur. Naast kwalitatief onderzoek verkoopt Diep workshops, lezingen en universitair onderwijs. DeJaap is een groepsblog zonder ideologie of dogma’s waar mensen met uiteenlopende standpunten van gedachten kunnen wisselen. Je werkplek is bij Diep Onderzoek aan het Museumplein in Amsterdam.

Omschrijving werkzaamheden en begeleiding
Je functioneert als rechterhand van Linda Duits, die ruime ervaring heeft met het begeleiden van stagestudenten vanuit de universiteit. Je denkt mee over de invulling van workshops en academisch onderwijs en je schrijft wekelijks twee korte stukken over onderzoek of ontwikkelingen in populaire cultuur. Je zet zelfstandig een onderzoek op, voert dit uit en rapporteert hierover in zowel een formeel onderzoeksverslag als in blogposts.

Je bent medeverantwoordelijk voor de dagelijkse content op DeJaap, wat betekent dat je de planning beheert, stukken plaatst en contacten onderhoudt met de vaste redactie. Je denkt mee over nieuwe projecten voor DeJaap en haar subsites als studenten.dejaap, mode.dejaap en asfalt.dejaap.

Wensen en vereisten aan student
Enthousiaste, leergierige stagiairs die kunnen schrijven en die niet bang zijn voor het internet. Je hebt interesse in onderzoek en bent in staat onderzoeksresultaten op een heldere manier uiteen te zetten. Je volgt een academische opleiding, liefst communicatiewetenschap. Kandidaten met affiniteit met cultural studies hebben voorkeur.

Vanaf: start tussen 1-10-2011 en 1-11-2011

Duur: 3-4 maanden

Uren per week: 38

Vergoeding: €250 p/mnd

Reageren: motivatie plus CV naar Linda Duits op linda@dieponderzoek.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Duits op bovenstaand emailadres.

TAGS
DEEL DIT BERICHT