Home / Blog / Diep heeft een vernieuwde site!

Diep heeft een vernieuwde site!

LATER LEZEN

In september 2010 startte Diep. Ons doel is een brug te slaan tussen wetenschap en maatschappij en academische kennis over populaire cultuur te ontsluiten voor een breder publiek. In december 2010 begonnen we daarom met bloggen. Zo is de website van Diep uitgegroeid tot een groot archief met een schat aan kennis. We wilden dit graag meer tot zijn recht laten komen. Bovendien was het wel weer eens tijd voor een nieuw jasje – het vorige ontwerp stamt uit augustus 2011.

Vol trots presenteren we daarom nu onze vernieuwde site. Hij is gemaakt door Der Visionär, een digitaal productiebureau dat niet alleen mooie ontwerpen maakt en implementeert, maar dat ook goed luistert naar de wensen van de klant. In het design staat het blog veel meer centraal. Daarnaast kan je nu makkelijker zoeken in onze – deze meegeteld – 897 posts. Uiteraard hebben we ook een beter mobiel thema. Bovendien voldoet de site aan de interneteisen van nu, met zaken als een responsief design, knoppen voor later lezen en delen naar Whatsapp op mobiel.

Wij zijn er blij mee, en we hopen u als lezer ook. Mocht u hier binnenkomen via deze post, klik dan vooral ook even naar home om alles te zien. Laat het ons weten op Twitter of schrijf een ouderwetse mail. En mocht u dat nog niet hebben gedaan, meld u dan direct hiernaast aan voor onze nieuwsbrief.

TAGS
DEEL DIT BERICHT