Home / Blog / Bericht uit de toekomst: slimme pashokjes

Bericht uit de toekomst: slimme pashokjes

LATER LEZEN

BloomingdaleJe staat in een pashokje en de broek die je uit het rek trok past niet. Tenzij je zo slim was hierop te anticiperen door drie broeken mee te nemen, betekent dit dat je terug de winkel in moet of halfnaakt met je hoofd langs het gordijn moet proberen een medewerker aan te klampen. Winkelen is zo niet leuk. Warenhuis Bloomingdale’s heeft nu een voor de hand liggende oplossing bedacht. In het pashokje zit een iPad aan de muur en daarop kun je checken of die andere maat in de winkel is. Een medewerker wordt dan gesommeerd hem te komen brengen.

Stenen winkels zagen hun omzet de laatste jaren dalen dankzij online winkels. Het slimme pashokje is een manier om de goede kanten van analoog winkelen te combineren met het gemak van digitaal. De app kan nog meer, zoals combinatiesuggesties doen bij de broek die je wel past en goed staat. Het zal hier ook niet bij blijven: er komt meer technologie de winkel in, zoals een digitaal lookbook.

Gratistip: een scan die je exacte maat meet en die matcht met de maten van de winkel – een L bij het ene merk, is immers een M bij het andere.

TAGS
DEEL DIT BERICHT