Home / Blog / Een vibrator met app om je spieren te trainen

Een vibrator met app om je spieren te trainen

LATER LEZEN

Aan de seksualiteit van vrouwen is veel geld te verdienen. Er komen meer high-tech producten op de markt die daarop inspelen. Oefeningen om je bekkenspieren te trainen zouden bijvoorbeeld goed zijn om je orgasmes te verbeteren. Dat kan met speciale balletjes, maar het is natuurlijk interessanter als er ook een app bij hoort. De lovelife krush houdt voor je bij hoe goed je training verloopt en spreekt je toe.

Op Mashable en PSFK verschenen lovende stukken waarin zulke producten bejubeld worden om hun empowerende werking. Zo lezen we op PSFK:

“As a woman, reproductive health is important to me, and frankly, I’d rather use an app to “flex” my pelvic muscles than put my feet in those cold, sterile stirrups, have the doctor poke around and tell me the same thing an app can. Yes, I’ll take my vaginal muscle strength into my own hands and love every minute doing it—that’s empowerment.”

Het bedrijf dat de lovelife-artikelen verkoopt heet OhMiBod. Daar vind je ook vibrators die op afstand bestuurd kunnen worden. Heel empowerend ziet het er daar niet uit, maar dat hoeft misschien ook niet: als het maar bijdraagt aan een fijn seksleven.

Oh my bod

TAGS
DEEL DIT BERICHT