Home / Blog / Hoe Andor de geeky streamingstrijd van het najaar won

Hoe Andor de geeky streamingstrijd van het najaar won

LATER LEZEN

De streamingoorlog is nog steeds in volle gang. Er zijn nu vijf grote diensten die elkaar beconcurreren: HBO Max, Netflix, Disney+, Prime en AppleTV. Dat doen ze onder andere met content. Met grote gehypete series hopen ze mensen over te halen (opnieuw) een abonnement te nemen. Goed nieuws voor de geeks, want de strijd leek vooral te gaan tussen fantasyseries Lord of the Rings: The Rings of Power en de Game of Thrones-prequel House of the Dragon. Maar zoals het spreekwoord gaat: waar twee honden vechten om één been, gaat de derde er snel mee heen. Volgens de geeks van Geeky Dingen was Star Wars: Andor de grote winnaar.

Vanzelfsprekend maakten we afleveringen over deze drie series. Daarnaast hadden we thema-uitzendingen over regisseurs Sofia Coppola en Taita Waikiki, en vierden we een brakke kerst met Nicolas Cage. Uiteraard bespraken we ook dé hype-serie van het najaar: seizoen 2 van The White Lotus. Voor betalende luisteraars was er bovendien bonuscontent over de film Everything, Everywhere, All At Once.

The Rings of Power: niet voor de fans, wel voor de liefhebber

Slechte koningen en zware bevallingen: House of the Dragon

Verzet en Verelendung in Star Wars: Andor

De daddy issues van Sofia Coppola

Taika Waititi: de outsider anti-regisseur

Kerst met Cage

The White Lotus S2: De heerlijkheid van haatkijken

Deze podcast is uiteraard ook te beluisteren via alle podcastapps. Meer informatie en shownotes op Vriend van de Show. NB: je hoeft geen betalende vriend te zijn om mee te praten.