Home / Blog / Wedden dat je vrienden snel uit elkaar gaan? There’s an app for that!

Wedden dat je vrienden snel uit elkaar gaan? There’s an app for that!

LATER LEZEN

Forever NOTSociale media maken dingen zichtbaar die we altijd al deden, maar die achter gesloten deuren bleven. Bijvoorbeeld onderling met je vriendengroepje roddelen over nieuwe stelletjes: zouden ze het halen? Daar is nu ook een iPhone-app voor. Forever | NOT laat je van je Facebookvrienden en willekeurige celebrity-koppels aangeven of je denkt dat ze bij elkaar blijven of niet. Swipe naar links als je denkt dat ze de komende dertig dagen nog halen en naar rechts als je denkt van niet.

Er is een scorebord waarop je kunt zien hoe succesvol je voorspellingen zijn geweest. Dat geeft natuurlijk een zoete overwinning: wat heb je aan veertig gamecredits als je beste vriend ten einde raad is omdat zijn relatie uit is?

Het swipen kennen we van Tinder, waar je een oordeel over iemand kunt vellen met de eenvoudige veegbeweging van de vinger. Forever | NOT is zo ideaal voor stelletjes die Tinder niet mochten gebruiken, maar wel door Facebookprofielen willen bladeren met keurend oog. Je moet ook wel echt van celebs houden (en ze allemaal kennen), want veel van de paren die je voorgelegd worden zijn acteurs of zangers (of andersoortige beroemdheden).

Forever NOT Relationship Betting App

DEEL DIT BERICHT