Home / Blog / Alles over seks, seksualiteit en het studentenleven in een bundel

Alles over seks, seksualiteit en het studentenleven in een bundel

LATER LEZEN

Gisteren verscheen mijn nieuwste boek. AUP heeft de sekscolumns die ik voor Folia schrijf gebundeld, onder de pakkende titel Seks op z’n Duits. De columns zijn op thema geordend (zoals Beginnen, Behouden, Vergelijken) en zijn voorzien van illustraties van Gemma Pauwels. Ze gaan over seksuele ervaring. Over wat mensen doen in bed, maar ook over de weg daarnaartoe en het gedoe eromheen, over hulpmiddelen en handigheden, over liefde en lichaamsdelen. Wanneer telt iets eigenlijk als seks en wanneer mag je ‘ik hou van jou’ zeggen? Moeten we vrezen voor de komst van seksrobots? En kun je op basis van wetenschappelijk onderzoek je seksleven verbeteren?

Anderen vonden de bundel alvast tof: 

“Van Aseksueel tot Zelfbediening: Duits behandelt zo’n beetje elk aspect van de menselijke seksualiteit, op een goed onderbouwde, grappige en onweerstaanbaar begrijpelijke manier.”
– Aafke Romeijn, muzikant, schrijfster en journaliste

“Seks op z’n Duits is een crazy interessant boek over seks als maatschappelijk fenomeen. Ik heb er heel veel van geleerd en heel veel om gelachen!”
– Tim den Besten, presentator en programmamaker

Bestellen kan bijvoorbeeld bij Libris en bol.com. Er is ook een boekpresentatie op 17 mei, met Glenn Helberg en Milou Deelen onder leiding van Bob van Toor. Meer info en aanmelden hier.

DEEL DIT BERICHT