Home / Blog / Sletten, Arabieren en Facebook: de 5 meest gelezen blogposts van 2014

Sletten, Arabieren en Facebook: de 5 meest gelezen blogposts van 2014

LATER LEZEN

de-sjeikIedere dag bloggen wij hier met veel plezier over onderzoek naar of ontwikkelingen in populaire cultuur. We zijn erg blij met u als lezer. In de kerstvakantie bloggen we niet. Daarom hier de top 5 van meest gelezen stukken uit 2014, om nog eens terug te lezen of bij te lezen. NB: meest gelezen zegt natuurlijk niets over kwaliteit!

1. Vrouwenhaat is eigenlijk een hele mooie boodschap bij rapper Ares

Jonge rapper heeft het niet op meisjes die hun foto’s pimpen.

2. Journalisten vinden etniciteit vooral relevant bij negatief nieuws

Journalisten vinden dat diversiteit er niet toe doet en het vermelden niet waard is, maar maken een uitzondering op hun eigen regel als het gaat om negatief nieuws.

3. Hoe Facebook zichzelf kapotmaakt

Facebook toont steeds minder berichten van je vrienden, een krankzinnige zet van een site wiens populariteit te danken is aan de behoefte van mensen om in contact te staan met hun netwerk.

4. Sletten, nerds en de sociaal-seksuele pikorde van tieners

Meisjes gebruiken het woord slet veelvuldig om hun eigen vlekkeloze seksuele status te demonstreren. De seksuele vrijpostigheid van andere meisjes wordt weggezet als een vorm van pleasen.

5. Fantaseren over de erecties van Arabieren en Grieken in de bouquetreeks

In de Bouquetreeks zijn Arabieren razend populair, terwijl in Nederland deze groep gemarginaliseerd wordt. Laat erotica nu juist gaan over fantasie over het verbodene!

DEEL DIT BERICHT